[In english] [Hjälp] Stacken

Föreningen Stacken

Stacken är en datorförening för studerande och anställda på KTH. Föreningens ändamål är att ge teknologer friare möjligheter att utveckla sitt datorintresse än skolans ordinarie datorundervisning gör möjligt.

Stacken bildades 1978 och är en kårförening inom Tekniska Högskolans Studentkår. Vi har en klubblokal på plan 2 i Q-huset (en trappa ned och till vänster från huvudentren vid restaurangen), i före detta XQ7 (50:16 A:237). Q-Huset har ingångar på Osquldas väg 6 bredvid restaurang Quantum och Drottning Kristinas Väg 53C vid bron över Roslagsbanan.

Vi träffas kontinuerligt i TokKOM. På torsdagkvällar brukar vi äta någonstans (efter att ha kommit fram till var i mötet (ställen att) äta mat (på) i TokKOM). Efter maten beger vi oss till klubblokalen och hackar resten av kvällen.

Föreningen har idag ca 250 medlemmar och vi sysslar med allt från byggande av datorer, programmering på alla nivåer, systemunderhåll, datornätverk, kurser, ... Vi är anslutna till det svenska universitetsdatornätet som har kontakt med datorer världen runt.

Styrelsen

Stackens styrelse 2012 består av följande personer:

Ordförande
Stefan Berggren ‹nsg› <ordf@stacken.kth.se>
Vice ordförande
Mikael Auno ‹auno› <vordf@stacken.kth.se>
Kassör
Stellan Lagerström ‹stellanl› <kass@stacken.kth.se>
Sekreterare
Per Eriksson <sekr@stacken.kth.se>
Ledamöter
Magnus Danielson ‹magda›
Richard Levitte ‹levitte›
Rasmus Kaj ‹kaj›

Styrelsen når man lättast genom att skicka e-post till <styrelsen@stacken.kth.se>.Any browser, W3C HTML 4.01, W3C CSS, §.
Webmasters @ Stacken
Revision: 1.33, 2012-08-20 10:16:27