[In english] [Hjälp] Stacken

Om Stackens websidor

Hur man använder stackens webplats.

Hitta rätt

Alla sidor här har en navigationsmeny (till vänster eller längst ned beroende på stylesheet). Den består av ett antal olika delmenyer enligt principen nära först. Först kan man hoppa till olika rubriker på Denna sida. Därefter till olika relaterade sidor (i det här fallet Manualer och sånt) och sist till olika huvudsidor under Stacken.

Utseende

Stacken använder CSS för att ge websiten ett utseende. Det innebär att vi kan tillhandahålla ett antal olika utseenden som du som läser kan välja mellan:

Enkel
För dig som vill ha innehållet utan extra fluff. Passar även bra om du läser via en handdator eller liknande.
Damm
Ett försök att vara både användarvänlig och snygg.
Balken
Stackens numera klassiska utseende med den röda balken överst på varje sida.
mattiasan
Om man nu ska ha något mer än svarta xterminaler på skärmen så kan det åtmindstone se ut som svarta xterminaler. För dig som önskar att du körde lynx (du som faktiskt kör lynx klarar dig bra utan stylesheet).
Orange
Kanske nästa defaultutseende?
Blek
Samma form som Orange, men blekgrå. Kanske mer vilsam? Eller bara tråkig?

Om du har javascript i din webbläsare kan du byta utseende med länkarna här ovanför. Om du har en webläsare med inbyggd funktion för att välja alternativa stylesheets kan du använda den. Eftersom alla webläsare verkar sakna funktionen att komma ihåg vilken stylesheet som är vald så lagrar vi det i en kaka med hjälp av javascript (så om du vill ha annat utseende än Enkel bör du tillåta både kakor och javascript, i alla fall för www.stacken.kth.se).Any browser, W3C HTML 4.01, W3C CSS, §.
Webmasters @ Stacken
Revision: 1.5, 2007-04-12 22:28:05